Sommar

Det är endast när jag behöver skriva av mig lite som jag tittar in här.....

Sommaren 2009 hade alla förutsättningar för att bli en oslagbar sommar. Det började helt underbart, midsommarfirande på Gotland med mina fina tjejer! Något som vi tillsammans har gjort till en tradition. Det är helt underbart att tillsammans med dessa tjejer få komma bort från allt.  En välbehövlig paus från vardagen. Det bjöds på drinkar, mat, en massa skratt och själv klart, mycket sol!

                                       


Där till tog det stopp, för när jag väl kommit hem så var det dax för att jobb.  Visst är det kul att ha extra pengar i fickan, men jag börjar fundera på om jag inte hade mått mycket bättre om jag fått spendera mer tid med de underbara människor som tyvärr inte alltid finns omkring mig. Det tråkiga är att jag insett detta lite för sent, för snart beger mina utflugna vänner sig av igen. Då kommer jag stå här med pengarna fyllda av guld, men utan minnen från sommaren 2009.

Nog om detta nu.
Man kan ju undra varför Malin precis tvättat, städat och sorterat bort en massa kläder vid denna tiden på dygnet. Kan det vara för att man jobbat för många nätter och har därför blivit ett nattdjur. När jag ändå sitter här tänkte jag visa er det senaste vi inhandlat! Det är ju så att vi flyttar till en större lägenhet, och därför måste det köpas fler möbler. Tycker jag är super bra men M delar inte min mening med samma entusiasm.



 
                                                                                   
                                                                                  Våra två gråa fåtöljer

RSS 2.0