Nya krafter!

Mitt liv var inte så intressant, eller de händer inte så mycket som jag trodde. Det är därför det inte har blivit många inlägg här. Men nu är det bara två dagar kvar i skolan, och nu kommer snart mina utflygna vänner tillbaka. Då kommer de vara fart i mitt liv igen!!

Idag kom lönen. Idag tog lönen slut! Har kvar pengar så att jag precis klarar mina dagar på Gotland, varken mer eller mindre. Fått i uppdrag att ta med en flaska sprit +drinktillbehör. Så ska vi bjuda varandra på detta. Kan bli bra, nio olika drinkar...kanske för bra..  Behöver därför tips till en god drink?!?!

Måste bara visa en bild på det sötaste! Knappt en vecka gammal är han, lille Felix. Önskar så att jag hade valt en pojkvän som tålde dessa underbara varelser, för då hade de kryllat av dem i lägenheten! Vi håller tummarna för Dragisa ska få allergin att ska försvinna...




Helgen

Under lördagskvällen var min uppmärksamhet inte riktad åt någon segdragen slagerfestival, utan åt de som hade dukats upp till höger om tvn. Det var vad man, oavsett status, kallar för ett riktigt gottebo. Som de shoppades. Riktigt trevlig kväll, och ännu trevligare kan det bli när det bruna paketet anländer!

Har precis kommit hem från ännu en runda i slingan. Vilken skillnad det var från sist. Ingen spya på väg upp efter 100m här inte. Idag skulle jag kunna springa hur långt som helst. Hade de inte varit för att de började bli mörkt och min vilda fantasi om det stod  räliga gubbar bakom varje träd, så hade jag säkerligen gjort de. Får ta det imorgon. Tänker öka på min runda till 3.6km.

Tänkte att eftersom klänning nr ett vann så överlägset så får jag ta och beställa den NU. Då är skiten slut i den storl jag skulle ha. Kan man bli mer irriterad! aaaah. hoppas att de kommer på tanken att fylla på lagret igen innan studenten! För jag SKA ha den!

Måste nämnas att det är idag 6 år sedan M och jag blev tillsammans. Mysigt. Firade med en stadig frukost. Rostade mackor, ägg och oboy.


tråk-onsdag blir till trevlig-onsdag

När jag tänker på dagen som varit kommer lilla sportspegelns musik upp; 
"är början svår, blir resten lätt..."                                             


Min dag började som ni kanske förstod SKIT dåligt. Men efter surandet i sängen tog jag tag i mig själv. Gick ner i källaren och dammade av löparskorna. Det var nästan exakt TVÅ år sedan jag motionerade sist. Som ni kanske förstår, de kändes. Efter första varvet trodde jag att jag skulle spy, efter andra varvet var mina ben som spagetti och jag trodde jag skulle svimma. Så efter andra varvet blev de inte fler varv. Men med M´s värmande ord "vad duktig du är hjärtat", så måste jag erkänna att jag är mycket nöjd över min insatts - de 2.5km.

Resten av dagen har jag; 
pluggat, och faktiskt förstått vad jag läst i "filosofi och omvårdnad" boken.
lagat en riktigt god kvällsmat - fetaostfylld köttfärslimpa.

                                        städat och tvättat - vilket faktiskt har varit kul idag
                                        intalat mig själv att rocka fett vid omtentan!!


Ligger här och funderar kring vad jag ska ha för klänning på systers student. Väljer mellan två klänningar, och skulle uppskatta om ni ville lägga en åsikt i de hela!


Alternativ ett                                                          Alternativ två 

                                                              


                                                                      
 


Tråkonsdag

Det är inte klokt hur ens inställning till livet/dagen/skolan kan ändras på bara några ynka hundradelar. Jag hade lagt upp min dag som började med solande på balkongen för att sedan ta en 5km löprunda och avslutas med att åka och handla mat. Men all lust bara flög bort från mig när tenta resultatet gjorde sig synligt på skärmen...

.....nu spelas Taylor Swift- Love song varm på datorn och jag har krupit ner i sängen igen. Knasigt. För ca 10 minuter sedan såg min dag helt annorlunda ut. Skrämmande.




Något för många drinkar, med dock på så mycket bättre humör!!
Några drinkar för mycket, men dock på ett mycket bättre humör!!

"Matdag"

Inte en givande dag i skolan, men dock så behövligt att träffa klasskamraterna! Har idag försökt mig på att äta Nutrilett Hunger Control Smoothies till lunch. På förpackningen utlovades en lång mättnadskänsla. Jag upplevde de motsatta. Var så hungrig att jag under sista lektionen satt dagdrömde om allt jag skulle äta när jag kom hem.

Som jag tidigare nämnde är pengarna slut på matkontot, så idag försökte jag mig på och göra potatis-purjolöksoppa. Blev inte så lyckad. Kom visst lite mycket peppar i soppan, så det smakade endast peppar. Vilken "matdag".

Nu ligger vi här i sovrummet och kollar på melodifestivalen och kränger onyttigheter som glass och nötter. Najs!


Trist med måndag

Efter en fartfylld och plugglös helg kände jag att jag åter måste ta tag i mitt studerande!  Framför mig ligger nu tre böcker som ska läsas ut idag!                      Lite ångest över att dagen föreläsningen blev bortprioriterad, missade jag mycket?

Oslo var naaajs! Det bjöds på väldigt mycket mat, mängder med vin, gratis drinkar, ömmande fötter efter en längre stund på dansgolvet, en sjukt stor gungande båt, äckliga spyor, och sist men inte minst ett härligt sällskap människor!

Trots att jag och M kommer få leva på snabbmakaroner resten av månaden så var helgens äventyr värt vart enda öre!
Tänkte bjuda er på lite bilder!







Åter med näsan i boken!


Oslo nästa!

Nu är couscoussalladen färdig och väskan står i hallen. Väntar bara på att klockan ska bli tolv så jag kan få traska iväg Ska möta upp resterande sällskap vid bussen, där ibland min M. Riktigt skönt att få komma iväg lite.
Utlovar snuskiga detaljer och galna bilder på söndag!
Ha en super bra helg!

Saknar mina utflugna vänner!


Torsdag

Idag är det en riktigt liggakvarisängenheladagen-dag. Oturligt nog är det även en skoldag. Men för att gottgöra denna dåliga gärning så har jag bestämt mig för att åka till landets alla bibliotek och hitta den nya kursens tillhörande litteratur. Och sen läsa den!


M's väska börjar bli färdigpackad, o oturligt nog så har det hamnat lite smink och bikinis i den. Och oturligt nog fick då inte fin skjortan och älsklings shorts plats. (kommer en bild på de fulaste någon har tillverkat här nedan). Men det gör nog inget. Väskan blev ju packad, det var de han ville!

Nu blir det plugg - ska se den danska filmen Elsker dig for evigt.



Första dagen


Det är inte lätt att storshoppa när väl man bestämt sig för att storshoppa, tro mig. Jag hade bestämt mig för att göra det idag, på min lediga dag. Styrde därför den lilla Skodan till Väla och gick där i nästan tre timmar. Jissa vad jag köpte?! 
 INTE ETT SKIT! 
Kan man bli deppigare. Hade ju verkligen behövt piffa upp min garderod nu inför vår lilla weekend till oslo. Resesällskapet har för övrigt utökats till 6 personer och detta lutar allt mer åt en fartfylld helg!
För att rädda mig ur denna krissituation åkte jag hem till fam. och lånade lite kläder av syster.

Ska ta tag i packningen inför resan nu tänkte jag, det hinns inte med i mogron, och eftersom att M's träning kommit igång nu lutar de åt att det blir jag som packar hans väska också. (kan bli kul)  Han hann inte med det idag heller visst, för nu ska de planeras midsommar. Sedan jag kläckte ur mig att vi är 8 tjejer som drar till Gotland över midsommar har han och några kompisar börjat planera vart de ska åka. Och vet ni vad, han ska alltid vara värst, så de drar till franska rivieran.  Men vad är de mot gotland; sveriges svar på Ibiza. Kommer vara fler soltimmar DÄR! Eller hur tjejer!!??

Inledning

Mi- M, jag tänkte att jag skulle skaffa mig en blogg, där jag kan skriva av mig lite.


M - Det är väl för fan ingen som vill veta något om ditt liv?!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0