Onsdag


Nu har en ny fem veckors kurs startat Omvårdnasforskningens teori och metod II med inriktning på omgivningen. Denna kurs innefattar två B-uppsatser. Varav en ska bygga på en observationsstudie, och en på en enkätundersökning. De två paperna ska även innehålla två vetenskapliga artiklar vardera. Vad jag har för nytta av denna kurs i mitt kommande yrke hoppas jag komma underfund med under de fem veckornas gång.

Iaf, vår observationsstudie utfördes på lunds universitetssjukhus. Det var första gången jag satte min fot här och OJ vilket bygge! Där SKA jag jobba när jag blir stor! Gäller bara att komma underfund med vad jag ska inrikta mig på, det  finns ju så mkt.. Jag känner mig som en litet barn som inte kan bestämma sig för vilket paket under julgranen hon ska öppna först. Vill ha alla på en gång!

Får försöka sova lite nu, M ligger här bredvid och talar i sömnen.  haha Synd att man inte kan urskilja vad han säger...



Lördag

Nu har M precis gett sig av till Halmstad för att spela match, ännu en dag kommer med andra ord ägnas åt den där hockeyn. Det är mycket ensamtid för mig numera, och jag börjar känna en aning frustration över detta. Vad ska jag göra med all tid? Trots önskan om att få spendera mer tid med M skulle jag aldrig kunna missunna honom hockeyn. Det är något han brinner så fruktansvärt starkt för. Den viljan och engergin han har på isen är obeskrivlig. Tänk om killen kunde gå in lika helhjärtat i fler saker....skoja! 

Tänka sig, idag vet jag faktiskt vad jag ska göra av min tid. Idag ska jag ska bege mig till lund för att möta upp ett härligt gäng. Det planeras nämligen utgång i malmö ikv med tjejerna från klassen. Kan bli en riktigt bra kväll, eftersom att vi ska fira att alla klarade tentan!

Ha en riktigt bra lördagskväll, för det ska jag ha!



Måste bara bjuda er på denna bilden. nyår 05/06. Och den ända man kan säga är: Är pälsmössan varm?


finns inte så mkt att säga om den här bilden. Varmt i pälsmössan? :P


Fredag

Då sitter man här igen. Vardagsrummet har än en gång har invaderats av tv-spelsnördarna. Konstiga varelser de där. Inte kontaktbara. Talar endast med varandra. Kan sitta i timmar och bara glo rakt fram. Skriker och gapar åt tv:n...som om den kan göra något åt deras problem. Jag har provat de mesta för att schasa bort dem, men de vägrar lämna mitt vardagsrum.

Så nu när jag satt här i min ensamhet kom jag ihåg min blogg, det var ju ett tag sedan jag var här inne. Vet att det är en del som kikar in här då och då för o se om något nytt har hänt i mitt liv. Lite kul. Misstänker att en av dem är du EMMA!

Idag åkte jag 1.5 timme till krstianstad för att skriva en tenta på 15 min, o sen åka hem igen. Lönt?
Absolut! jag klarade ju tentan! 

Nu ska jag ta en tupplur så jag orka med nördarna hela kvällen. vi ska bege oss till ishallen sen och se: Helsingborg- Jonstorp.



RSS 2.0